Werken in het buitenland

Een baan in het buitenland te vinden is nog wat het spul van dromen. Dit gevoel van ontoegankelijkheid is het gevolg van drie factoren: het gebrek aan informatie, de moeder van de vreemde taal, de administratieve procedures zijn te lang te volgen. Maar het ontbreekt een stap om te verhuizen naar de andere kant en langzaam volg de 4 stappen van het zoeken naar werk in het buitenland totdat uw droom kan uitkomen. Want ja, het is mogelijk (en makkelijk!) Als je laat het op voorhand en zonder te klagen!

De 4 stappen van het zoeken naar werk in het buitenland :

1 ) De balans opmaken van uw vermogen

De eerste vraag is : heb je het profiel van een internationale werknemer?

Vraag jezelf dan als :
je bent goed op de hoogte van de internationale aspecten van uw werkgebied
je weet dat past bij uw vaardigheden voor internationale schriftelijke en mondelinge communicatie
u kunt interculturele factoren die uw werkplek beïnvloeden bespreken
jullie zijn begiftigd met een bepaalde culturele sensitiviteit

Op internationaal niveau , worden taken op basis van technische kennis, maar ook op persoonlijkheid. Tevens moet het niveau van het intercultureel begrip worden geïntegreerd in alle fasen van je zoektocht naar een baan . Als u in het buitenland ging , oefenen een vreemde taal of hebben deelgenomen aan interculturele evenementen , heb je al een voordeel !

        
2 ) Ontwikkeling van internationale persoonlijkheidskenmerken
        
U kunt uw internationale ervaring of kennis op verschillende manieren ontwikkelen :
het lezen van boeken over interculturele business management ( case studies )
reizen in het buitenland
deelname aan internationale conferenties of beurzen
gaat u op de hoogte van de verschillende ambassades
bestuderen van een vreemde taal
door een volledig jaar van de studie in een universitaire uitwisseling in het buitenland ( better! ) vreemde taal
actieve deelname aan culturele uitwisselingsprogramma's (verenigingen etc )

        
3 ) Verzamel informatie rechtstreeks aan buitenlandse / internationale diensten
        
Voor deze stap , bereid zijn om de kosten van de telefoongesprekken in het buitenland dragen. Deze oproepen zijn bedoeld om relaties te bouwen , die nodig zijn voor een eerste contact !
Krijgen direct informatie die u moet weten om in het buitenland te slagen is erg belangrijk.
Voor informatie, bijvoorbeeld , contact opnemen met de internationale afdeling van een bedrijf en in uw branche in plaats van het beheer van Human Resources .
Niet naar de ambassades van Frankrijk in het buitenland die informatie mijnen op te noemen!

        
4) Surfen op het Web : Nuttige Links
        
Internet is een schat aan informatie voor uw zoektocht naar een baan in het buitenland : training plannen , studies , werk en andere informatie .

www.omi.social.fr
De International Migration Office zal u informeren over hoe immigratie ( receptie etc ) , terugkeer naar het land van herkomst , ontheemding.
International Employment Service , de IMO en de Internationale ANPE ontwikkelt dit laatste paal en op de oprichting van de openbare dienst werk in het buitenland . De raadsman van de International Space verlenen van bijstand en advies aan gebruikers . Vacatures zijn te vinden op de websites van de National Employment Agency ( www.anpe.fr ) en IMO , de Internationale Minitel 3614 de werkgelegenheid binnen een arbeidsverhouding wereld (s ) , bi verspreid in alle nederzettingen van de zee en de IMO .

www.expatries.org
Het Huis van de Franse Abroad raad reizigers ! Deze site richt zich vooral op jonge afgestudeerden of studenten . Onder het ministerie van Buitenlandse Zaken , de portal MAV ( House of Frans in het buitenland ) biedt gebruikers een veel antwoorden op hun vele vragen . Alle objecten worden gepresenteerd ontheemding. Op het dagelijks leven , onderwijs , werkgelegenheid, onderzoek stages , of samenwerkingsovereenkomsten .
Het huis van Frans in het buitenland biedt daarnaast aanvullende informatie over de te volgen procedures , de landen die voor u van belang . Een waardevolle toegangspoort tot de ontheemding !

www.planetcareer.com
Deze site is ook studenten en afgestudeerden , maar ook meer specifiek IT-professionals , managers , HR-professionals , etc. .
Deze site is eerder gericht op de high - tech sector en de grote groepen in de VS . Naast de CV database , biedt diensten voor aanvullende informatie over ontheemding , en een discussie forum en links naar bedrijven werven in het buitenland . Op de CV-database , wordt ongeveer een uur nodig om de speciale vorm CV te voldoen voor het renderen van voldoende inschrijvingen / verzoeken.
        

Zodra u klaar bent om te beginnen!